Akce do konce školního roku - byly doplněny nové akce!

03.05.2015 23:47

KVĚTEN:

Oslavy 100 let Dětského domova Pardubice - 23.5. od 13 do 19h.

RC Sluníčko Přelouč zajistí v areálu Dětského domova Pardubice několik soutěží!  Na oslavy je zvaná i široká veřejnost, přijeďte i Vy!

Finální-program-DD-23-5-2015.docx (1441348)

 

Autobusový výlet do Bioparku (ZOO) ve Štítu. Cca 14km, za Strašovem... - 27.5. Sraz v 15.20 na parkovišti u hotelu Fontána. Odjezd v 15.30h. Prohlídka Zoo od 16 do 17h. Děti do 2 let s sebou autosedačku, pomůžeme přidělat. Starším dvou let budou v autobuse k dispozici podsedáky. Cenu za bus co nejdříve spočítáme. Vstupné do Zoo dobrovolné. Hlaste se co nejdříve.

K vidění: Brazzuův tři páry, Makak lví - pár, lemury (katay, vari, běločelý), lev a lvice, levhart, drápkaté opice, želvy, morčata, slepice, kachny, koně, prase savanové, amazonan, pyrury, agapornisové, andulky, kanár...

Přednost mají rodiny docházející do Sluníčka, dále v případě volných míst i široká veřejnost.

 

Beseda na téma Zelené potraviny - přírodní pomocník při očistě těla. 28.5. od 16.30h. Vstup zdarma. Můžete přijít samozřejmě i s dětmi. Leták s podrobnostmi :

přednáška GW Přelouč.pdf (282721)

 

Dětský den v Přelouči: zajištění stanovišť na Dětském dni v parku:  sobota 30.5. od 15 do 18h. Pokud se chcete zúčastnit jako dobrovolnice u soutěte, ozvěte se. Pomocníků není nikdy dost.

 

ČERVEN:

Pobyt pro rodiny s dětmi v Domě Alois v Černém dole : 7.6. - 10.6. (ne. - st.). Hlaste se i cizí, ještě jsou volná místa!!

https://www.dumalois.cz/

Podrobnosti zde:

slunickoprelouc.webnode.cz/news/pobyt-v-krkonosich-pro-rodiny-s-detmi/

 

Pohádková cesta po Slavíkových ostrovech - neděle 21.6. odpoledne

sháníme dobrovolníky na vyrábění kulis a dobrovolníky k soutěžím. Kdokoliv máte zájem, ozvěte se, i cizí. Děkujeme a těšíme se na spolupráci.

Zde odkazy, jak to vypadalo vloni: 

Video:

www.youtube.com/watch?v=1ynb3E_qoGQ&list=UUNLrvvZf8OQR6J0Egwxibhg

Fotky:

klubslunicko.rajce.idnes.cz/Pohadkova_cesta_po_Slavikovych_ostrovech_-_zasilejte_si_sve_fotky%2C_tesime_se_-/

 

Rozlučkové odpoledne se Sluníčkem:

na zahradě, hry, hraní si, opékání buřtíků... V případě nepříznivého počasí hry uvnitř. Pouze pro docházející do Sluníčka, pro všechny skupiny.


https://klubslunicko.rajce.idnes.cz