BAZAR těhotenského a dětského oblečení, potřeb a hraček

31.08.2016 13:04

BAZÁREK DĚTSKÉHO OBLEČENÍ, POTŘEB A HRAČEK.

Akce se uskuteční v sobotu 1.10.2016 od 9 do 12h v Rodinném centru Sluníčko, Kladenská 845, Přelouč.

 

PODROBNOSTI K PRODEJI I NÁKUPU

PRODÁVAJÍCÍ:

Na mailu slunickoprelouc@seznam.cz anebo na FB Sluníčko - rodinné centrum si můžete objednávat tato místa k samostatnému prodeji:

- vlastní donesený stolek nebo sušák na prádlo 60 Kč

- školní lavice o rozměrech          130 x 50 cm  80 Kč

- velká lavice o rozměrech           220 x 50 cm 130 Kč

Každému kdo bude mít vlastní stolek anebo naši školní lavici se budeme v rámci možností snažit přidat náš stojan na prádlo anebo pár židliček.

 

Při objednávání místa nám prosím nezávazně nahlaste (na fb klidně do soukromé zprávy), zda budete mít převážně dívčí oblečení, chlapecké oblečení nebo mix a jaké asi velikosti (např. 96-120). Děkujeme!

Doporučujeme nenosit příliš mnoho malého oblečenní od vel. cca 50 - 80. Toto oblečení se příliš neprodává, raději až větší kousky. Je to však na Vás.

Z kapacitních důvodů prosíme nenoste jarní a letní oblečení. Jarní burza se bude konat v měsíci březnu 2017.

Zboží si můžete přinést na prodej v neomezeném přiměřeném množství a vyndávat ho na stolek a připravené židličky nebo stojan postupně. Doporučujeme si vyrobit ceduli jakou velikost oblečení prodáváte (např. vel. 96 - 120).

Do prodeje můžete přinést i hračky, knížky, dětské lustry, kočárky, odrážedla, lyže, brusle, boby atd. Nenoste oblečení na dospělé, vyjma těhotenského.

Cenová politika, zejména možné slevy, i starost o prodej, je zcela na Vás.

Na zboží doporučujeme nalepit cedulky s cenou za jakou chcete zboží prodat. Doporučujeme však nakupujícím nabídnout, že je možné se o ceně domluvit :-).

Prodejní místa budou rozdávána tak, jak se budete hlásit postupně za sebou. První nahlášené budou v první místnosti, další ve druhé a poslední ve třetí. Dále budou přijímáni i náhradníci, kteří budou v případě volných míst námi kontaktovány nejpozději v sobotu ráno.

Pokud budete mít zakoupené místo a nebudete moci přijít, prosíme zavolejte nám co nejdříve na číslo 605 515 924, ať můžeme místo uvolnit náhradníkům, děkujeme!

Částku za pronájem místa je potřeba uhradit přímo ve Sluníčku nejpozději do 23.9., každý den od 9.30h do 11.30h. Peníze za vaše místo můžete poslat i po kamarádce. Vybraná částka se nevrací, je rezervací na vaše místo a je příspěvkem Sluníčku za zprostředkování akce, poskytnutí prostor, přípravu a úklid stolů, nápoje, které jsou v ceně, úklid prostor atd.

Prodávající mohou přijít 1.10. se svými věcmi od 8h.

 

NAKUPUJÍCÍ:

- prostory burzy se nachází v přízemí budovy ve třech místnostech.

- burza bude otevřena 1.10. v 9h.

- kočárky můžete zanechat na chodbě. Na chodbě si prosíme obujte připravené návleky, v některých místnostech máme koberce..

- čekají na vás stovky kousků oblečení, potřeb a hraček pro děti :-).

- v případě že se vám cena věci zdá vysoká, je možné o ní s prodávající smlouvat :-)!

 

Podzimně/zimní burza je z kapacitních důvodů vždy ve stylu samostatného prodeje. Burza ve stylu "hrabárna" vás čeká opět na jaře. Děkujeme a těšíme se na Vás :-).

Bližší informace: slunickoprelouc@seznam.cz

 

 


https://klubslunicko.rajce.idnes.cz