Březnový článek do Roštu

27.02.2011 15:59

 

 

   KLUB MAMINEK A DĚTÍ SLUNÍČKO  

 

Milí spoluobčané,

     v měsíci únoru jsme pro děti z Přelouče a okolí připravili Dětský karneval. Ve velkém sále Sokolovny se sešlo mnoho pohádkových postaviček, na které čekaly soutěže, hry i cvičeníčko. Doufáme, že se Vám karneval líbil. Přinášíme několik fotografií. Další fota i z jiných akcí si můžete prohlédnout na našich webových stránkách.

    Naší další akcí bylo pořádání Kurzu přípravy k porodu. Kurz pro těhotné maminky uskutečňujeme celoročně s porodní asistentkou a dulou Naďou Baliharovou.

 V BŘEZNU SE USKUTEČNÍ:   

  •       Oslava 3. narozenin klubu Sluníčko. Pro děti, maminky, tatínky a další rodinné příslušníky, kteří k nám s dětmi dochází na pravidelný program, chystáme oslavu s pohádkou, dortem a dětským přípitkem :-) .
  •       Pro širokou veřejnost se připravuje další

BURZA TĚHOTENSKÉHO A DĚTSKÉHO

 

OBLEČENÍ,

 

POTŘEB A HRAČEK

 

KDE: ve 2. patře Sokolovny v klubu Sluníčko. (nad klubem Radost)

Zboží si doma nejlépe oceňte samolepícími lístečky.

Přijímáme oblečení na děti do sedmi let.

 

PŘÍJEM DO BURZY:      24.3.  od 15 do 17 h.

PRODEJ:                         25.3.  od 15 do 17 h.

VÝDEJ PENĚZ:               25.3.  od 18 do 19 h. případně dle domluvy 

Z kapacitních důvodů je omezen počet prodávaných věcí na 80 kusů od každého prodávajícího. Manipulační poplatek za vloženou věc je 1 Kč. Na provoz klubu Sluníčko účtujeme poplatek 5% z prodané věci. Děkujeme.

  • Celoročně pořádáme Kurzy přípravy k porodu vedené porodní asistentkou a dulou N. Baliharovou. Kurz sestává ze tří 2,5 hodinových setkání přímo v našem klubu. Další chystáme na červen 2011. Pro podrobné informace volejte na číslo 605515924.

Kde nás najdete: Budova Sokolovny, 2. patro. Vchod bez kočárků ze Žižkovy ulice, s kočárky z Tyršovy ulice, poté velkým obloukovým vchodem. Šatna na kočárky vedle pingpongového sálu.

 

Kontakt: slunickoprelouc.webnode.cz, tel. 605515924

 

 

Spokojená maminka – radost pro rodinu – jistota pro společnost.

 

 

Hezký den Vám přeje  I. Kubová


https://klubslunicko.rajce.idnes.cz